Bettinglänkar

En bettingguide kan beskriva de bästa bettingsajterna på nätet. Ett bettingforum är snarare en sajt där man får tips och info kring betting. Dessa bettingforum styrs av spelare och för spelare. Inom betting så tävlar man ju inte mot varandra, utan mot spelbolagen. Så därför kan man hjälpa varandra med goda spel och bettingtips. Forumen brukar diskutera om olika matcher eller tävlingar har bra spelvärde. Så om man vill ha fler åsikter kring sin egen research så kan man ta detta på ett forum. Spelarna där hjälper gärna till och vänder och vrider på matcherna för att få med alla aspekter.

Välkommen till vår bettingguide Bettingtips.nu! Nedan ger vi en kort förklaring vad bettingtips är och vad experter helst spelar på! Det vill säga vårt ultimata tips!

Bettingtips

Det kan vara allt från nybörjare till bettingproffs på dessa forum. Det gäller att kunna urskilja vilka idéer man ska följa och vilka man kan hoppa över. Det är dock ingen garanti att man vinner trots att en ”expert” har tyckt till om något. Ibland kan det finnas statistik över hur många tips som dessa ”experter” sätter. Om en expert har över 50% rätt så är det riktigt bra. De flesta är överens om att betting inte bara är tur, men det finns ju händelser som är mer eller mindre rimliga. De som är bra på betting är duktiga på att se vad som är rimligt. Denna bedömning kan man lättast få genom egen erfarenhet. Ju fler situationer man känner igen och vet hur det brukar gå, desto större vinstchans har man.

Sportsbetting

Livebetting är vårt tips

Många experter på betting gillar livebetting. Det är ett jättebra komplement till den vanliga bettingen. Livebetting kan även fungera som en slags gardering. Om man innan en hockeymatch har bettat på ett lag, och sedan skadar sig målvakten efter 3 minuter. Det kan vara så att målvakten är den bästa spelaren, och då sjunker givetvis rimligheten att laget vinner. Då kan man med hjälp av livebetting på matchen ”vinna tillbaka” genom att betta på andra laget.

Det finns en berättelse kring en svensk bettingexpert. Enligt uppgifter så hade han lagt ett bet på Sverige mot England i en U21 fotbollsmatch. När England leder med 3-0, men Sverige pressar på ordentligt så väljer han att livebetta på att Sverige ska komma ikapp till oavgjort. Sverige lyckades ta sig upp till 3-3 och experten kunde kvittera ut ett 7-siffrigt belopp i vinst. Det är bra livebetting.

Lycka till med våra bettingtips!